Skip links

Werkgeverslunch “Ligt u nog op koers?” presentaties

Themalunch
Beste deelnemer,

Bedankt dat u aanwezig bent geweest bij onze werkgeverslunch. Zoals aangegeven tijdens de dag kunt u hieronder de verschillende presentaties downloaden. Doe er uw voordeel mee.

Presentatie van gastspreker Aaltje Vincent

  1. Succesvol door sociaal ondernemen” door Yvette Holtkamp (Werkplein Twente) & Marloes Bertelink (ROZ groep)
    Met sociaal impact ondernemen maakt u maatschappelijke impact en draagt u bij aan de innovatiekracht van uw bedrijf, betere bedrijfsresultaten en een sterk (er) employer brand. Deze inspirerende workshop geeft u praktische handvatten en tips voor uw onderneming.
  2. De medewerker van de toekomst” in samenwerking met PCPT (Hier is geen presentatie gegeven)
    Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de medewerker van de toekomst? Wat is daarvoor nodig? Tijdens deze workshop komt u misschien op frisse ideeën. (Hier is geen presentatie gehouden. De werkgevers zijn in gesprek gegaan met een aantal toekomstige medewerkers.)
  3. Onboarding“door HR (Universiteit Twente)
    Door de krapte op de arbeidsmarkt kost het meer moeite om goede werknemers aan te trekken. En u wilt er natuurlijk zeker van zijn, dat deze nieuwe medewerker zich welkom voelt in uw organisatie en niet na een maand weer vertrekt. Onboarden speelt hierbij een belangrijke rol. Universiteit Twente zet onboarden al enige tijd in en met succes.
  4. Nut en noodzaak Employer branding  door Mathieu van Druenen (UWV Werkbedrijf)  
    Het wordt al jaren geroepen, maar bent u er al mee aan de slag? Employer Branding. Wat is het en wat doet het voor uw bedrijf? Zeker in deze omgekeerde arbeidsmarkt moet u zich als werkgever meer en meer profileren. Waar begint u en hoe pakt u zoiets aan?
  5. “Werkplezier als strategie” door Floor Uijtendaal & Thirza Lek (Tempo Team)
    Floor en Thirza staan voor werkplezier en dat stralen ze ook graag uit! Is bij u op de werkvloer werkplezier ook het allerbelangrijkste? Tempo-Team prikkelt om elke dag meer plezier uit het leven én uit je werk te halen. Hoe ze dat doen? ….Kies voor het maken van uw werkplezier cocktail!Heeft u nog vragen?
    Neem contact op met uw adviseur van Werkplein Twente of vul dit contactformulier in. Wij helpen u graag.

Wanneer u verder nog iets wilt delen met de organisatie van de werkgeverslunch, dan verzoeken wij u vriendelijk om een mail te sturen naar: info@werkpleintwente.nl.

Graag tot de volgende keer!