Evenement

Eigen kracht werkt – bustour

donderdag, 5 sep 2019 08:30 – 15:00 Hengelo/Enschede

Techniek, zo is de gedachte van veel vrouwen, is fysiek zwaar werk! Maar door de digitalisering en robotisering komen er ook steeds meer banen vrij in de techniek en ICT die geschikt zijn voor vrouwen. Het is overal en altijd aanwezig in de huidige samenleving en binnen elk bedrijf. Waarschijnlijk voer jij in je dagelijks leven al meer technische handelingen uit dan je je realiseert! En heb je dus meer kennis en kunde in huis dan je in eerste instantie dacht. Er is een grote diversiteit aan technische beroepen bij verschillende werkgevers. In de toekomst zal deze vraag alleen maar toenemen. Werken in deze branche biedt dan ook veel kansen en geeft carrièreperspectief!

Tijdens deze bustour presenteren de deelnemende bedrijven hun aanbod van werk en wat zij vrouwen te bieden hebben. Je krijgt een rondleiding door het bedrijf om te zien hoe de werkzaamheden eruitzien. Tijdens de rondleidingen kun je zelf ook vragen stellen aan deze bedrijven. Hier vind je het voorlopige programma.

Voor wie?
Vrouwen van alle niveaus zijn welkom, dus zowel praktisch als hoogopgeleid!

Ben je geïnteresseerd?
Meld je aan: http://vrouwenplatformcarree.nl/evenement/eigen-kracht-werkt-bustour-regio-twente  of via email hidden; JavaScript is required met je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met projectleider Jojanne Lageveen: email hidden; JavaScript is required of 06-15258350. Na aanmelding ontvang je het definitieve programma en praktische informatie!