Evenement

Help je graag mensen? Ga aan de slag in de thuiszorg

dinsdag, 10 dec 2019 13:00 – 15:30 ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Help je graag mensen? Ga aan de slag in de thuiszorg

Op dinsdag 10 december organiseren wij een informatiebijeenkomst samen met een aantal zorgwerkgevers voor enthousiaste mensen, die aan de slag willen als huishoudelijk medewerker in de thuiszorg.

Je biedt ondersteuning bij mensen die door een ziekte, handicap of ouderdom thuis hulp nodig hebben. Het werk bestaat vooral uit: stofzuigen, afwassen, ramen lappen, bedden opmaken, planten verzorging enz.  Laat je informeren over het beroep als huishoudelijk medewerker.

Praktische informatie
Datum                 : Dinsdag 10 december 2019
Tijd                       : 13.00 – 15.30 uur
Locatie                : Gieterij 200, Hengelo
Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? U kunt parkeren bij de verschillende parkeergarages in het centrum. Reis- en parkeerkosten worden helaas niet vergoed.

Laat het ons weten wanneer u komt en schrijf u in vóór 5 december via het aanmeldformulier aan de rechterkant.  Na uw inschrijving ontvangt u een week voor het evenement een ontvangstbevestiging.

Kunt u niet komen?
Wanneer u niet kunt komen (bijvoorbeeld u heeft al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar email hidden; JavaScript is required  om u af te melden. Schrijf u snel in voor deze informatiebijeenkomst. We hebben een beperkt aantal plaatsen.

Tot ziens op dinsdag 10 december!

De inschrijving is gesloten.