Evenement

Meet & Greet in Hengelo

vrijdag, 14 sep 2018 13:00 – 15:00 ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Op vrijdag 14 september organiseren wij een Meet & Greet met werkgevers en uitzendorganisaties! Deze keer met extra werkgevers, die op zoek zijn naar klantvriendelijke werkzoekenden. Misschien ontmoet u hier uw nieuwe werkgever? Ga kennis maken of ga netwerken met de aanwezige werkgevers. Zij hebben meerdere vacatures. Ontvang LinkedIn- / sollicitatietips en laat uw CV checken! Laat deze kans op een leuke baan niet lopen!

Praktische informatie
Datum                : vrijdag 14 september  2018
Tijd                      : 13.00 – 15.00 uur
Locatie               : ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo
Meenemen       : een aantal kopieën van je CV

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? U kunt parkeren bij de verschillende parkeergarages in het centrum. Reis- en parkeerkosten worden helaas niet vergoed.

Laat het ons weten wanneer u komt en schrijf u in vóór 7 september via onderstaande aanmeldknop en vul uw gegevens in bij het aanmeldformulier aan de rechterkant.  Na uw inschrijving ontvangt u een week voor het evenement een ontvangstbevestiging met de definitieve tijd, waarop wij u verwachten.

Kunt u niet komen?
Wanneer u niet kunt komen (bijvoorbeeld u heeft al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar email hidden; JavaScript is required  om u af te melden. Schrijf u snel in voor dit evenement. We hebben een beperkt aantal plaatsen. VOL=VOL!

Tot ziens op vrijdag 14 september!