Evenement

Werken in de logistiek bij HANOS

donderdag, 22 nov 2018 09:00 – 15:00 ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Heb jij passie voor de horeca?
Kom werken bij de nieuwe vestiging van HANOS in Hengelo.
HANOS is een internationale horeca groothandel met een uitgebreid assortiment aan producten, waarbij kwaliteit zeer belangrijk is. Begin 2019 opent de nieuwe vestiging van HANOS zijn deuren in Hengelo. Wij hebben als Werkplein Twente de opdracht gekregen om hun vacatures in te gaan vullen.

Op donderdag 22 november zal HANOS een presentatie geven om je kennis te laten maken met het bedrijf en de vacatures in de logistiek bij HANOS. Aansluitend kun je in gesprek met adviseurs van Werkplein Twente en HANOS. Laat deze kans op een baan niet lopen!

HANOS heeft de volgende vacatures in de logistiek:
Magazijn medewerker
Medewerker Inkomende Goederen
Medewerker Emballage
Orderpicker
Chauffeur

Details van de vacatures kun je vinden op werkenbijhanos.nl

Praktische informatie
Datum                 : donderdag 22 november  2018
Tijd                       : 09.00 – 15.00 uur
Locatie                : ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo
Meenemen         : een aantal kopieën van je CV

Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Je kunt parkeren bij de verschillende parkeergarages in het centrum. Reis- en parkeerkosten worden helaas niet vergoed.

Heb je interesse?
Schrijf je in vóór 15 november. Stuur jouw cv naar email hidden; JavaScript is required èn vul jouw gegevens in bij het aanmeldformulier op deze pagina. Een week voor de speeddates sturen wij jou een bevestiging met de tijd waarop wij jou verwachten. Er zijn verschillende starttijden, dus kijk goed op de bevestiging!

Kun je niet komen?
Wanneer je niet kunt komen (bijvoorbeeld je hebt al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar email hidden; JavaScript is required om je af te melden.

Jouw gegevens worden alleen voor dit event gebruikt en daarna verwijderd.

De inschrijving voor dit event is gesloten.