Evenement

Informatiebijeenkomst Thuiszorghulp

vrijdag, 22 mrt 2019 13:30 – 15:30 ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Help je graag mensen? Ga aan de slag in de thuiszorg

Op vrijdag 22 maart organiseren wij een informatiebijeenkomst samen met een Zorgwerkgever voor enthousiaste mensen, die aan de slag willen als huishoudelijk medewerker in de Thuiszorg.
Je biedt ondersteuning bij mensen die door een ziekte, handicap of ouderdom thuis hulp nodig hebben. Het werk bestaat vooral uit: stofzuigen, afwassen, ramen lappen, bedden opmaken, planten verzorging enz.  Laat je informeren over het beroep als huishoudelijk medewerker.

Praktische informatie
Datum                 : Vrijdag 22 maart 2019
Tijd                       : 13.30 – 15.30 uur
Locatie                : Gieterij 200, Hengelo
Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? U kunt parkeren bij de verschillende parkeergarages in het centrum. Reis- en parkeerkosten worden helaas niet vergoed.

Laat het ons weten wanneer u komt en schrijf u in vóór 15 maart via het aanmeldformulier aan de rechterkant.  Na uw inschrijving ontvangt u een week voor het evenement een ontvangstbevestiging.

Kunt u niet komen?
Wanneer u niet kunt komen (bijvoorbeeld u heeft al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar email hidden; JavaScript is required  om u af te melden. Schrijf u snel in voor deze informatiebijeenkomst. We hebben een beperkt aantal plaatsen.

Tot ziens op vrijdag 22 maart!

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.