Evenement

Dag van de logistiek

vrijdag, 15 mrt 2019 09:30 – 16:00 Zalencentrum Hazemeijer, Hazemeijerstraat 400, Hengelo

Veel mensen bestellen wel eens iets bij een webwinkel. En voor je het weet, wordt het thuis bezorgd. Achter deze bezorging zit een hele wereld van logistiek. Door de groei van logistieke bedrijven in onze regio groeit ook het aantal banen. Een mooie kans voor u als werkzoekende. Is een logistieke baan wat voor u?

Op vrijdag 15 maart krijgt u de kans om een ‘kijkje te nemen in de keuken’ bij logistieke bedrijven in Twente. In het eerste deel vertellen we u meer over logistiek en in het tweede deel gaat u een paar bedrijven bezoeken.

Praktische informatie          
Datum             : vrijdag 15 maart 2019
Tijd                  : 09.30 – 16.00 uur
Locatie            : Hazemeijer, Hazemeijerstraat 400, Hengelo

Aanmelden
Wilt u graag meer weten van de logistiek en wat er achter de deuren van zo’n bedrijf allemaal gebeurt? Schrijf u in vòòr 8 maart via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

We hebben voor de regio rondom Almelo, Werkplein Twente in Almelo als opstapplaats. In Enschede hebben we de Grolsch Veste als opstapplaats. Vanuit deze locaties wordt u naar Zalencentrum Hazemeijer in Hengelo gebracht. ‘s Middags gaan we op bezoek bij een paar bedrijven in Twente.

Tot ziens op vrijdag 15 maart aanstaande!

De inschrijving is gesloten.