Evenement

Online Banenmarkt Twente voor werkgevers

dinsdag, 21 mei 2019 10:00 – 13:00 LinkedIn

Zoekt u een medewerker? Op dinsdag 21 mei is er een nieuwe editie van de Online Banenmarkt Twente 2019. Ga online en scoor uw nieuwe werknemer!

Wat is de Online Banenmarkt Twente?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Twente 2019” kunnen werkgevers en uitzendbureaus vacatures aanbieden op verschillende niveaus. Binnen deze groep zijn ook werkzoekenden, die direct op uw geplaatste vacatures kunnen reageren. U heeft gelijk een beeld (LinkedIn-profiel) van de kandidaat, die reageert en u kunt een afspraak maken wanneer u deze kandidaat geschikt vindt.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Twente 2019’.

Of klik op deze link: https://www.linkedin.com/groups/8463604. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, dat u lid bent geworden van de groep.

Vacatures kunt u plaatsen van 10.00 uur tot 13.00 uur op dinsdag 21 mei. De vacatures blijven daarna nog een tijd in de groep staan. Vermeld in de vacature een contactpersoon en mailadres/telefoonnummer, zodat werkzoekenden weten wie ze kunnen benaderen.

BELANGRIJK: Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig uw browser scherm te verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Doe mee op dinsdag 21 mei om 10.00 uur op LinkedIn. Plaats uw vacature(s) en vind die nieuwe medewerker!