Online Banenmarkt Twente 2017

Di. 12 september 2017 10:00 - 13:00 LinkedIn groep "Online banenmarkt Twente 2017"

Op 12 september aanstaande vindt opnieuw de online banenmarkt Twente plaats. Bij de laatste online banenmarkt is gebleken, dat er door de nieuwe aanpak meer vacatures worden gedeeld.

Eén van de grote drijvende krachten van de online banenmarkt is het bereik. Momenteel telt deze LinkedIn groep ruim 2.800 leden. Voor werkgevers en intermediairs de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met passende krachten die gemotiveerd en beschikbaar zijn.

Voor de komende online Banenmarkt Twente 2017 op LinkedIn doet Werkplein Twente wederom een beroep op bedrijven in de regio om vacatures actief te delen. Daarnaast verloten wij onder de leden van de groep powerbanks, want wij vinden jullie allemaal powerkandidaten die een kans verdienen op hun droombaan. Word direct lid van onze linkedIn-groep en maak kans op een powerbank!

Op 12 september kunt u vanaf 10.00 uur vacatures bekijken en daarop reageren. Bedrijven die interesse hebben in u als kandidaat voor een specifieke vacature, kunnen daarna rechtstreeks contact met u opnemen. De Online Banenmarkt sluit om 13.00 uur, de vacatures zullen uiteraard online blijven staan. 

Meld u alvast aan op LinkedIn en word lid van de groep ‘Online Banenmarkt Twente 2017’. Op 12 september logt u in op LinkedIn en kunt u kans maken op de powerbank!