Cursus voor werkgevers

Cursus voor werkgevers

Cursus voor werkgevers: ‘Omgaan en begeleiden van werknemers met een psychische beperking’ Staat u op het punt om een werknemer met arbeidsbeperking in dienst te nemen? Of heeft u dagelijks al met hen te maken? Neem dan deel aan de cursus ‘Omgaan en begeleiden van werknemers met een psychische beperking’. Met deze trainingLees meer overCursus voor werkgevers[…]
Voordelen van Werkplein Twente

Voordelen van Werkplein Twente

De Twentse arbeidsmarkt is continu in beweging. U als werkgever kent vast ook uw uitdagingen. Werkplein Twente wil graag uw gesprekspartner zijn voor actuele personele vraagstukken, maar ook voor de ontwikkelingen op de (middel)lange termijn.
Opleiden en bijscholen

Opleiden en bijscholen

Iedere branche heeft te maken met ontwikkelingen en innovaties. Kennis is steeds belangrijker. Bereid u als ondernemer voor op de toekomstige veranderingen in uw markt en laat uw tijdig personeel bijscholen.
Over de banenafspraak

Over de banenafspraak

In het sociaal akkoord hebben werkgevers met de overheid afgesproken extra banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Werkplein Twente kan u als ondernemer ondersteunen bij de invulling ervan.
Participatiewet

Participatiewet

Iedereen die kan werken, en het op de arbeidsmarkt zonder steuntje in de rug niet redt, valt vanaf 1 januari 2015 onder de Participatiewet. Met deze wet wil het kabinet dat iedereen die kan werken weer aan de slag gaat en meedoet.
Wat is sociaal ondernemen?

Wat is sociaal ondernemen?

Werkplein Twente beschouwt sociaal ondernemers als ondernemers die kwetsbare groepen mensen uit de samenleving een kans geven in hun bedrijf. En dat is precies wat gemeenten en overheden willen stimuleren.
Toekomstig personeel opleiden

Toekomstig personeel opleiden

Werkgevers schakelen Werkplein Twente ook in voor scholing van toekomstige medewerkers. Zoekt u personeel dat moeilijk te vinden is omdat zij specifieke papieren nodig hebben?
Vacatures melden

Vacatures melden

Zoekt u een medewerker voor tijdelijk of in vaste dienst? Werkplein Twente beschikt over het grootste en meest gevarieerde werkzoekendenbestand in de regio Twente.
Werving en selectie

Werving en selectie

Kent u drukke tijden en heeft u snel een paar extra handen nodig? Werkplein Twente beschikt over het grootste en meest gevarieerde werkzoekendenbestand van Twente.
Deutsche Arbeitgeber

Deutsche Arbeitgeber

Deutschland grenzt an Enschede. Als deutscher Arbeitgeber können Sie davon profitieren. Werkplein Twente fördert erfolgreich das Arbeiten in Deutschland.