Workshop video solliciteren

Workshop video solliciteren

Durf jij de uitdaging? Doe mee aan om de workshop video solliciteren en leer jezelf nog beter te presenteren. Belangrijke informatie Datum:                   : 13 december Tijd                         : 10:00- 16:00 uur Locatie                    : Twentheplein 7, 7607 GZ Almelo Gastsprekers          : Hilde Stringa en Marianne van Zijp Loopbaancoach Loopbaan Support Detailhandel Aantal beschikbare plekken: 15Lees meer overWorkshop video solliciteren[…]
Over werkplein

Over werkplein

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen de veertien Twentse gemeenten en UWV Werkbedrijf. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied van werkgeversdienstverlening. Door middel van een gezamenlijke aanpak proberen we mensen met een WW-uitkering, bijstandsuitkering of arbeidshandicap aan een passende baan te helpen. Werkgevers helpen wij graagLees meer overOver werkplein[…]
Vacatures zoeken

Vacatures zoeken

Bij Werkplein Twente krijgen we dagelijks nieuwe vacatures binnen. U kunt onze vacatures vinden op werk.nl. Op werk.nl kunt u ook uw cv plaatsen. Andere handige vacaturesites zijn: jobbird.com, indeed.nl, monsterboard.nl en intermediair.nl (hbo/wo). Een overzicht van mbo en hbo+ vacatures bij Twentse bedrijven vindt u op twente.com. Heeft u thuis geen internetverbinding? Bij Werkplein Twente zijn pc’s aanwezig dieLees meer overVacatures zoeken[…]
Voordelen van Werkplein Twente

Voordelen van Werkplein Twente

De Twentse arbeidsmarkt is continu in beweging. U als werkgever kent vast ook uw uitdagingen. Werkplein Twente wil graag uw gesprekspartner zijn voor actuele personele vraagstukken, maar ook voor de ontwikkelingen op de (middel)lange termijn.
Opleiden en bijscholen

Opleiden en bijscholen

Iedere branche heeft te maken met ontwikkelingen en innovaties. Kennis is steeds belangrijker. Bereid u als ondernemer voor op de toekomstige veranderingen in uw markt en laat uw tijdig personeel bijscholen.
Over de banenafspraak

Over de banenafspraak

In het sociaal akkoord hebben werkgevers met de overheid afgesproken extra banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Werkplein Twente kan u als ondernemer ondersteunen bij de invulling ervan.
Participatiewet

Participatiewet

Iedereen die kan werken, en het op de arbeidsmarkt zonder steuntje in de rug niet redt, valt vanaf 1 januari 2015 onder de Participatiewet. Met deze wet wil het kabinet dat iedereen die kan werken weer aan de slag gaat en meedoet.
Omscholing en bijscholing

Omscholing en bijscholing

Soms is het lastig om in uw oude beroep een nieuwe baan te vinden. U ziet wel andere leuke banen, maar door onvoldoende of een niet passende opleiding komt u daarvoor niet in aanmerking. U kunt er dan voor kiezen om u te laten om- of bijscholen.
Netwerken

Netwerken

Steeds vaker worden vacatures ingevuld voordat ze op een vacaturesite geplaatst worden. Hoe vindt u als werkzoekende nu deze vacatures? Zorg dat u uw netwerk onderhoudt en uitbouwt.