Evenement

Meet & Greet in Hengelo

vrijdag, 13 sep 2019 13:00 – 15:00 ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Op vrijdag 13 september organiseren wij een Meet & Greet met werkgevers en uitzendorganisaties. Misschien ontmoet u hier uw nieuwe werkgever? Ga kennis maken of ga netwerken met de aanwezige werkgevers. Zij hebben meerdere vacatures. Ontvang LinkedIn- / sollicitatietips en laat uw CV checken. Laat deze kans op een leuke baan niet lopen!

Praktische informatie
Datum                 : vrijdag 13 september 2019
Tijd                       : Tussen 13.00 – 15.00 uur
Locatie                : ROC, Gieterij 200 te Hengelo
Meenemen       : een aantal kopieën van uw CV en uw toegangsbewijs

Deze locatie is te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? U kunt parkeren bij de verschillende parkeergarages in het centrum. Reis- en parkeerkosten worden helaas niet vergoed.

Laat het ons weten wanneer u komt en schrijf u in vóór 5 september door uw gegevens in te vullen bij het aanmeldformulier aan de rechterkant.  Na uw inschrijving ontvangt u een week voor het evenement een toegangsbewijs met de definitieve tijd, waarop wij u verwachten. Vergeet niet uw toegangsbewijs mee te nemen op de dag zelf.

Kunt u niet komen?
Wanneer u niet kunt komen (bijvoorbeeld u heeft al werk gevonden), stuur dan gelijk even een mail naar email hidden; JavaScript is required  om u af te melden. Schrijf u snel in voor dit evenement. We hebben een beperkt aantal plaatsen.

Tot ziens op vrijdag 13 september!

Aanwezige bedrijven (onder voorbehoud):