Evenement

Online Banenmarkt Twente voor werkzoekenden

dinsdag, 26 feb 2019 10:00 – 13:00 LinkedIn

Zoek je een baan? Op dinsdag 26 februari is er een nieuwe editie van de Online Banenmarkt Twente 2019. Ga online en scoor jouw baan!

Wat is de Online Banenmarkt Twente?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Twente 2019” bieden werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waarop je direct kunt reageren. Er worden vacatures aangeboden op verschillende niveaus. Jij kunt je als werkzoekende ook presenteren. Plaats een persoonlijke pitch om jezelf te laten zien. Het is ook een ideaal moment om je netwerk uit te breiden. Laat zien dat je online bent: “Plaats die pitch, stel die vraag, discussieer en laat je zien!”

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Twente 2019’.

Of klik op deze link: https://www.linkedin.com/groups/8463604. Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, dat je lid bent geworden van de groep.

Vacatures worden van 10.00 uur tot 13.00 uur geplaatst en blijven daarna nog in de groep staan. In de vacatures staat vaak wie je kunt benaderen.

BELANGRIJK: Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig jouw browser scherm te verversen. Voor Windows kan dit met F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Tot dinsdag 26 februari om 10.00 uur op LinkedIn! Doe actief mee en vind die baan!