Vacatures melden

Zoekt u een medewerker voor tijdelijk of in vaste dienst? Heeft u een plek in uw organisatie voor een werkzoekende met afstand tot de arbeidsmarkt?

Werkplein Twente beschikt over het grootste en meest gevarieerde werkzoekendenbestand in de regio Twente. Wij gaan graag voor u op zoek naar geschikte kandidaten om uw vacature in te vullen. Onze dienstverlening is kosteloos. Daarnaast zijn we op de hoogte van diverse regelingen die in uw situatie van toepassing kunnen zijn.

Gebruik het formulier aan de rechterkant om direct uw vacature te melden. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met uw adviseur werk via 088 - 896 99 66.

Een vacature in het buitenland

Zoekt u personeel voor een vestiging van uw bedrijf elders in Europa? Of zoekt u buitenlands personeel voor uw Nederslands vestiging? In dat geval kunt u uw vacature bij EURES melden. Zij helpen u bij het vinden van geschikte werknemers en adviseren u graag over allerlei zaken die komen kijken bij het aannemen van werknemers uit het buitenland. Op de website van EURES vindt u uitgebreide informatie.

Gerelateerde artikelen

Stap 1 van 3
Velden met een * zijn verplicht
Stap 2 van 3
Velden met een * zijn verplicht
Stap 3 van 3
Geef zoveel mogelijk informatie over uw bedrijf, de inhoud van het werk, de functie-eisen, en de beloningsvorm aan. Eventueel kunt u hier een extra document, zoals de vacature toevoegen.
U kunt hier uw bestanden uploaden. De volgende extensies zijn toegestaan: .doc, .docx, .txt, .pdf, .jpg, .gif
Velden met een * zijn verplicht